Dracht

De laatste loodjes zijn aangebroken. Fendi is nu ruim 7 weken drachtig. Alles verloopt naar wens en ze heeft nu een beetje last van haar dikke buik. Eten krijgt ze verdeeld over meerdere maaltijden per dag. Voor de rest slaapt ze veel en wandelt op haar gemak eens door de tuin.
De afgelopen week heb ik de puppykamer helemaal gepoetst en de werpkist staat op. Nog wat dingetjes gereed zetten en alles is klaar voor de aanstaande bevalling. Ondanks dat Fendi nog nooit pups heeft gehad, weet ze precies waarvoor de werpkist is, want ze ging er al in liggen toen ze net in elkaar geschroefd was. En bij de pups van een ander teefje, lag ze het liefste altijd erbij. Nu mag ze binnenkort zelf moedertje zijn. We kijken er al heel hard naar uit!

De meeste spulletjes voor de pups zijn al in huis, zoals puppymelk, wormkuurtjes, probiotica en al een hoeveelheid KVV. Ook de ton met speelgoed is weer aangevuld.
De laatste week zullen we ook de temperatuur bij Fendi opnemen, zodat we een inschatting kunnen maken wanneer de bevalling begint. Meestal daalt de temperatuur met 1 graad, zo’n 24 uur voor de bevalling.

Vanaf volgende week staat mijn bedje weer beneden voor de komende weken :)))

Fendi aan het rusten, nadat ze wat geknaagd heeft op een koffieboonwortel.

De volgende update zal zijn als de pups geboren zijn. Spannend……..