Week 2

Met de pups en Fendi gaat alles goed. Ze groeien echt als kool. Ik moet overdag al af en toe de warmtelamp uitzetten, omdat ik merk dat ze het te warm hebben. Maar er hangt een thermometer in de werpkist, dus ik kan altijd controleren of de temperatuur nog goed zit. Maar je merkt het ook aan de pups. Krijgen ze het koud, dan kruipen ze bijeen.
Fendi heeft genoeg melk. Ze eet dan ook met gemak 2 kilo Carnibest (afwisselend de actief- en natuurversie) per dag en daarnaast nog 3 porties geitenmelk/yogurt met bio honing. Dat gaat er met smaak in.

Er staat een nieuwe video online.


We zijn begonnen aan de 2e week.
De eerste week is snel omgegaan, maar ook het meest vermoeiende voor mij. Ik slaap langs de werpkist, maar van slapen komt er niet zo heel veel van. De eerste dagen had Fendi nogal last van nawee├źn en was wat onrustig. Maar ze zorgde desondanks perfect voor de pups. Omdat het haar eerste nestje is, moet ze nog voor alles haar draai vinden. Als een pup iets te ver wegkroop in de werpkist en begon te piepen, werd ze onrustig. Ik legde de pup terug en dan was het in orde. Ook is er natuurlijk het kleine pupje, dat met een gewicht van 230 gram werd geboren en ik heel graag in de gaten wilde houden. Drinken heeft hij vanaf het begin goed gedaan, maar de grote konden hem makkelijk wegduwen. Ook ben je dan bang dat hij onder de mama terecht komt, want hij is nog niet zo sterk. Dus gemiddeld 8 keer per nacht van mijn bedje af om te checken.
Inmiddels is Fendi een volleerde mama en doet niets anders dan melk geven en de pups poetsen. Ze geniet er echt van en nog steeds ligt ze het grootste deel van de dag in de werpkist.
Ons kleintje was trouwens de eerste die al met 6 dagen zijn gewicht verdubbeld had! Ze worden hier in het begin elke dag 2 keer gewogen en zo kon ik alles goed in de gaten houden. Vanavond bij het wegen waren ze allemaal verdubbeld in de gewicht. Dus het gaat super goed.

Ik heb vandaag al een aantal nieuwe foto’s gemaakt en die staan in een nieuw album van week 2.
In de loop van de week komen er nog nieuwe foto’s bij.