Week 4

De ontwikkeling van de pups gaat nu heel snel. Ze lopen al goed rond en maken nu kennis met allerlei nieuwe dingen, zoals het muziekdoosje. Speel ik dat af, huilen ze als kleine wolfjes.
Vanmorgen weer een lading puppy-pads gehaald en dan zet ik de boodschappentas erbij, zodat ze die kunnen verkennen. Nu gaat dat nog keurig, zonder het allemaal meteen te “slopen”.
Het eten gaat ook steeds keuriger, zonder al teveel met de pootjes erin te trappen.
De eerste baasjes zijn al komen kennismaken met de pups. Ondanks dat ze natuurlijk nog veel slapen, waren ze ook even aktief :)))

Er staat een nieuwe video online en het album is aangevuld met wat nieuwe foto’s.


De 4e week is gisteren begonnen. De pups zijn de afgelopen week weer flink gegroeid. De zwaarste is al bijna 3 kilo.
Gisteren ben ik ook gestart met bijvoeren om Fendi wat te ontlasten, want ze hebben nu veel meer nodig. Fendi at de afgelopen week bijna 3 kilo Carnibest per dag en daarnaast nog haar geitenyogurt. Nu de pups zelfstandig gaan eten, wordt de hoeveel bij Fendi ook afgebouwd.
De pups hebben een papje gekregen van puppymelk en een bolletje Energique KVV. Dat ging er goed in bij ze allemaal. Nu geef ik ze nog allemaal even apart eten, zodat ik zeker ben dat ze allemaal hun portie krijgen. Vandaag krijgen ze dan al 2 keer zelfstandig eten. En zo wordt het opgebouwd tot 5 keer per dag. Daarnaast natuurlijk nog de nodige keren de melkbar van Fendi.
De eerste 2 weken geef ik de KVV Energique, omdat dit allemaal porties zijn van 100 gram en makkelijk te doseren is. Daarna stap ik over op KVV Carnibest.
Vandaag gaan we ook de werpkist opruimen. Afgelopen nacht waren er al 2 pups uitgeklommen, dus tijd om ze op te ruimen.
Ik heb ook de puppypads neergelegd en sommige pups gaan al keurig daar hun plasjes doen. Maar er gebeurt natuurlijk ook veel op de matjes. Onze hondenwasmachine draait nu overuren. Stilaan begin ik nu ook om ze overal aan te laten wennen. Vanmorgen als eerste eens de paraplu opgezet en in “no time” waren ze er al aan het bijten :)))
Fendi gaat nu ’s nachts nog een keertje erbij. Vanmorgen was dat pas tegen 4.30 uur, dus ik heb al bijna weer eens een nacht kunnen doorslapen (wat een zaligheid).
Als Fendi er ’s morgens bij komt, gaat ze eerst alles controleren en poetsen en uiteindelijk gaat ze dan de pups voeden. Die kleine rakkertjes zijn dan heel ongeduldig. Heb er een kleine video van gemaakt.
Ook is het album van week 4 online.

Gisteren heb ik nog de portretjes online gezet.