Week 7

Vanmiddag zijn we met de pups in de grote tuin geweest. Wat hebben ze een plezier gehad. Ze waren nadien helemaal uitgeteld en hebben lekker geslapen. Het is genieten met dat mooie weer.
Veel nieuwe foto’s in het album :)))


Er staat een nieuwe video online. Een simpele drinkfles geeft plezier :))) We genieten van het mooie weer.


Week 7 is goed begonnen voor mij als fokker. De dierenarts was gisteren hier om de pups na te kijken. Ze hebben hun eerste inenting gekregen inclusief de neusenting voor kennelhoest. Ook werd een chip geplaatst en werd er DNA afgenomen. De pups zijn heel erg flink geweest en de dierenarts was onder in de indruk van de mensgerichtheid en ongeremdheid van de pups. Allemaal aan het kwispelen op de tafel en heel onderzoekend wat de dierenarts niet allemaal bij zich had. Eentje had al het chiptoestel opgepakt :))) Alle pups zijn gezond verklaard. De reutjes hebben beide balletjes. Reutje blauw had ze al helemaal ingedaald. Knap want ze zijn pas 6 weken en meestal is dat toch wat later.
De pups zijn ook weer flink gegroeid de laatste week. Ze eten dan ook allemaal heel erg goed. Elke dag krijgen ze nu een lekker extraatje in de vorm van geitenmelk met probiotica. Dat vinden ze helemaal het einde. Over een paar dagen begin ik dan met een meerdaagse ontwormingskuur van Panacur.
De wandelbuggy staat ook weer gereed. Want nu ze ge├źnt zijn, kunnen we eens een wandeling gaan maken in de buggy.

Inmiddels staat album week 7 online.

Teefje roze heel aandachtig naar haar mama toe :)))