Week 8

Ik heb nog een paar foto’s in het album gedaan. Dit zullen de laatste zijn, want de pups beginnen te vertrekken naar de nieuwe baasjes. Je ziet dat de oortjes nu beginnen te staan. Het zijn nu echte deugnietjes en hebben aandacht nodig. Gelukkig hebben we weer fijne families, die alle tijd voor ze zullen hebben.
Zaterdag zijn alle pupjes bij de nieuwe baasjes en we wensen alvast iedereen heel veel geluk en plezier met hun nieuwe huisgenootje. Voor de baasjes hopelijk niet al te veel slapeloze nachten :)))
Als er iets is laat het weten, want jullie kunnen altijd terecht voor vragen of informatie!
Lieve pups, het was een plezier om jullie de eerste 8 weken te kunnen grootbrengen.


De laatste week dat de pups hier zijn is ingegaan.
Alle aanstaande baasjes zijn al aan het aftellen om hun nieuwe huisgenootje te komen ophalen.
We hebben heel veel geluk met het mooie weer en de pups vinden het geweldig buiten. Ze zijn nu ook echt soms “stout”, zoals dat een normale pup natuurlijk is. Overal in bijten en ongeduldig zeuren als ze horen dat ik hun eetbakjes vul. Het eten gaat er in no-time in :)))
Fendi is ook nog graag bij de pups, maar wil nu ook weer zelf spelen of lekker lui op mijn bed liggen.
Noona is ook veel bij de pups en helpt mee met de opvoeding, want ze proberen echt wel hoever ze kunnen gaan. Maar ze weten ook hun plekje.
’s Avonds krijgen ze een kleine borstelbeurt en dat doe ik pas als ze al een beetje moe worden, want anders is het bijten in de borstel en het liefste ermee vandoor gaan.
Ze zijn een keer per dag in de grote tuin en kunnen dan lekker ravotten.
Ik heb al een paar foto’s kunnen maken, want door de drukte is het er niet echt gekomen. De laatste week ben ik, op de momenten dat ze slapen, bezig met alles in orde te maken voor hun vertrek. De puppypakketjes zijn al ingepakt en de laatste formaliteiten zijn ingevuld. Nu nog een weekje genieten van de bengeltjes……..

Er staan al een paar foto’s in het album.

Onze kleinste deugniet :)))